wphaber

Windows Phone 8.1 Güncelleme 1: Öne Çıkan Yenilikler


Preview for Developers ile kullanıma sunulan Windows Phone 8.1 Güncelleme 1 Geliştirici Önizlemesi kullanım kolaylığı ve üretkenlik açısından küçük ama işlevsel yeniliklerle işlerimizi daha hızlı yapmamızı vadediyor. Güncelleme 1 ile gelen özelliklere göz atalım:


Preview for Developers güncellemeleri adından da anlaşılacağı gibi Geliştirici Önizlemesi durumundadır. Telefonunuzda oluşabilecek kararsızlıklar ve yükleme sırasında oluşabilecek hatalara karşı önemli bilgilerinizi yedekleyin.
Güncelleme sonrası memnuniyetsizlik ya da güncelleme sırasındaki bir hatadan dolayı sorun oluşursa bilgisayarınızdan Nokia Yazılım Kurtarma Aracını çalıştırarak Lumia Cyan kararlı sürüme geri dönebilirsiniz.

  • Cortana
    En iyi kişisel dijital asistan Cortana, Birleşik Krallık ve Çin'de beta olarak açılırken Hindistan, Kanada ve Avustralya'da ise alpha olarak kullanıma açılıyor. Cortana, geliştirilmiş daha doğal dil ile birlikte bluetooth araç kitlerinde kullanmak için uyumluluklar ve takvim geliştirmeleri içeriyor.

    Canlı klasörler
  • Canlı klasörler
    Başlangıç ekranında oyunları ve uygulamaları canlı kutucuk özelliğini kaybetmeden istenilen şekilde gruplandırarak canlı klasörler oluşturabilirsiniz! Tek yapmanız gereken başlangıç ekranında bir uygulamayı diğerinin üzerine sürüklemek!

Uygulama köşesi ve konuşma ekranında SMS seçme işlevi
  • Uygulama köşesi
    Seçtiğiniz uygulama ve oyunlara ulaşılabilecek şekilde özelleştirilmiş ikinci bir başlangıç ekranı oluşturup kişisel verileri koruyarak Windows Phone uygulamalarını uygulamalı olarak tanıtabilirsiniz. 
  • SMS seçme ve iletme
    Artık kısa mesajlarınızı tek tek seçebilecek, silme ve iletme gibi işlemleri kolayca yapabileceksiniz!
  • Alarm erteleme
    Artık Windows Phone'unuzda alarm erteleme süresini ayarlayabileceksiniz.
  • Internet Explorer tarayıcı iyileştirmeleri
    IE tarayıcınızda web sayfalarının mobil sürümlerini daha iyi, daha hızlı görüntüleyeceksiniz. Örneğin Twitter web sayfasına girdiğinizde uygulama tadında bir sayfa ile karşılaşacaksınız.


    Yenilenen müzik uygulaması ve şeffaf canlı kutucuğu
  • Mağaza ve Müzik canlı kutucukları
    Mağaza canlı kutucuğu 6 saatte bir yeni bilgiler sunarken Müzik canlı kutucuğu ise çalan parçanın sanatçı resmini ve bilgilerini göstererek Başlangıç ekranınızı canlandırıyor!


Okumaya devam...

Vitrin 7392677845853771267

item