wphaber

Windows İnsider Hakkında


Windows İnsider, Microsoft'un kullanıcıların geri bildirimleri ile Önizleme sürümündeki işletim sistemlerini daha iyi yapmayı hedefleyen programın adıdır. Windows İnsider programına dahil olan kullanıcılar Önizleme aşamasındaki işletim sistemlerini test edebilir, geri bildirimlerle sorun çözümü ve geliştirmelere katkıda bulunabilir.
Buraya kadar tablo hoş gözükebilir ama daha test aşamasındaki sistemde çeşitli uyumsuzluklar ve performans problemleri çıkacaktır. Bu yüzden ana işletim sistemi olarak kullanmamak ve birincil telefona yüklemeden önce birkaç defa daha düşünmek gerekir.

    İnsider programına dahil olmak için bilgisayarda ve telefonda çıkabilecek sorunları çözme konusunda uzmanlaşmış olmak gerekir. Aksi takdirde karşılaşılabilecek bir sorunda veri kaybı gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz.


     Windows İnsider'a nasıl dahil olacaksınız?

İnsider programına dahil olmak için buraya tıklayıp "Başlarken" butonuna tıklayıp yönergeleri takip ederek Microsoft hesabınız ile oturum açarak kaydı tamamlayarak bilgisayar için Teknik Önizleme sürümlerine erişim sağlayabilirsiniz.
Windows Phone için ise aşağıdaki QR kodunu tarayarak ya da QR koduna dokunarak Windows İnsider uygulamasını yükleyin. Uygulamada "Get preview builds" butonuna dokunarak sonraki ekranda "Microsoft account" bağlantısından Windows İnsider programına dahil olduğunuz Microsoft hesabı ile oturum açın.


Okumaya devam...

Vitrin 1415965589447814521

item